И аз да се включа - смених само термостата, защото над 70 гр. не вдигаше, кочината. Сега с новия цъка като часовник между 85-90 гр. Датчикът го свалих от стария термостат и го сложих на новия, работи перфектно. Така че моя съвет - сменяш термостата и гледаш какво показва. Ако има неадекватни показания на стрелката, чак тогава се мятай на друг датчик.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Термостат и температурен датчик на 156!!
Collapse
X
-
Не е токлова сложно , а и ще си спестиш 30-40лв
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=55557
Comment
-
..Марки термостати
....Колеги,имате ли някакви впечатления за термостат с марката Gates.....Освен Behr и Wener може ли да се разчита на други марки..Дайте малко съветиAlfa Romeo 146 1.6 TS 16v 120 hp 99г.
Una bella macchina!
Alfa Romeo 156 1.8 TS 146hp 98г.
Furiosa
Comment
-
Първоначално публикувано от DelPiero Покажи съобщение...и Wener ...
Слагай Бехр!
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеАз си купих Behr и би трябвало да забравя за термостат докато колата е моя.Съветвам те и ти да направиш същото, той е оригинално вграждания.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеАз си купих Behr и би трябвало да забравя за термостат докато колата е моя.Съветвам те и ти да направиш същото, той е оригинално вграждания.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеWazmo, вече година карам с присаден термостат от рено и всичко си е наред. Има доста теми за монтажа, взимай и не се плаши.Alfa Romeo 147 JTDm
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1263218
Ето темичката как се случва цялата магия.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
Comment